2015. július 18., szombat

Semmelrock betonlapok kertépítéshez

A webáruházunk vásárlóbarát áron, hatalmas választékban árul első osztályú térköveket, illetve egyéb kert(sz)építészeti anyagokat.

A Térkövem.hu weboldalon széles választékban elérhetőek Semmelrock, Barabás és Leier termékek: térkövek, kerti és járdalapok, téglakövek, gránitkövek, klinker burkolatok, falazatok, kerítések, lépcsők, szegélyek, Semmelrock picola lap (A mosott felületű betonlapok évtizedek óta kedveltek, beváltak és szinte elnyűhetetlenek.), valamint egyéb kertépítési anyagok. A Térkövem.hu weblapon mindent megkap, ami a kertépítéshez, kertszépítéshez szükséges! Rendszeresen meghirdetett akciókkal, naprakész árukészlettel és hatalmas választékkal állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. A termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítünk a vevőknek, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg.


A weblapunkon igényelt építőanyagok személyesen átvehetőek a Kapcsolat menüpontban listázott telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, azonban ha a kedves vásárló igényli, házhoz szállítást is vállalunk, csábító áron! Szintén a Kapcsolat menüpontban egy űrlap felhasználásával is kapcsolatba léphet velünk, munkatársaink gyorsan reagálnak minden megkeresésre.
A Térkövem.hu-n az aktuális Semmelrock, Leier és Barabás katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek, emellett praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is közzéteszünk.

Kérjük, látogasson el hozzánk: terkovem.hu