2016. október 20., csütörtök

Franciaágy lerakat

Szeretne megtudni mindent a Franciaágyakról? Akkor látogasson el blogunkba! Ha felkeltettük érdeklődését, franciaágy lerakatunkban is nézzen szét. Megéri!

Áruházunkban. tuti, hogy megtalálja. azt a franciaágyat amit keres. Egy használt bútor árán, a szokásos piaci árak közel feléért! Nyugodtan kijelenthetjük, azt a tényt, hogy ilyen jó minőséget ennyiért nem igazán találunk hazánkban. Minőség mindenek előtt, mivel Német és Olaszországból importált franciaágyak a prémium első osztályt képviselik!


 Két forrásból dolgozunk: egy olaszországi vállalat, aki kiváló minőségű franciaágyakat szállít nekünk. A másik vállalat egy német, nekik az elosztó központjuk hazánkban található. Ezeknek a franciaágyaknak a minőségét a Deutsch Qualität elve határozza meg. Mi nem webshopként üzemelünk, hanem egy 4000 m2-es raktár. Magyarország legnagyobb franciaágy elosztóhelye. Alacsony költségekkel, kicsi, de hatékony személyzettel, árainkat alacsonyan tartva dolgozunk.

Jó böngészést kívánunk a franciaágy oldalunkon, és sikeres vásárlást! Kérjük, keressen fel minket: http://franciaagy.net/