2015. november 1., vasárnap

Redőny szerelő Budakeszin

Figyelem! Redőnyök készítése, szerelése kizárólag minőségi anyagokból Budakeszin.

Nem működik a REDŐNYE? Vagy szeretne újat? Az Árny-véd Kft. elkészíti Önnek!

Cégünk megbízásokat vár magánszemélyektől és vállalatoktól: legyen szó családi házról, panellakásról, irodaházról, lakóparkról, bérházról és egyéb lakó, illetve melléképületről. Nekünk nagyon fontos, hogy Ön elégedett legyen velünk, így amennyiben bennünket választ, megbízható és kifogástalan szolgáltatást kap tőlünk!

Műanyag redőnyeink egy új minőséget garantálnak, a redőnyrendszerek között. Ami a küllemét illeti, ez a típusú a műanyag redőny azonosul az alumínium redőny formavilágával. Ebben a típusú redőnyben található alumínium alkatrészek alkalmazásával megnöveltük a redőny tartósságát és esztétikai látványát, továbbá lehetővé vált ezt a típusú redőnyt szúnyoghálóval kombinálni. Az új típusú műanyag redőnybe integrált szúnyogháló küllemileg és pénzügyi szempontból is okos választás.

Várható élettartam: 10-13 év Fontos kiegészítője a szúnyogháló (kombi redőny), mely a redőnnyel egy tokba tekeredik fel, de külön lefutó sínnel rendelkezik. A lefutó sin mérete kombi redőny típusnál 40 x 53 mm.

Mérések bizonyítják, hogy a redőnyök jelentősen hozzájárulnak a hőszigeteléshez. Egy jól zárt redőny mellett az energiaveszteség régi épületeknél akár 30-40%-kal is csökkenthető. Modern, új típusú ablakok estében és az alacsony energiaszükségletű házaknál is 3-5%-kal javíthatja a redőny a hőszigetelést.

Redőny készítés, szerelés árai tartalmazzák a kiszállítást, a felmérést, a felszerelést és a garanciát.

Érdeklődne?

Telefonáljon Most!

Telefon: 06-20/219-3061