2015. november 18., szerda

SYL, a stílusos női divat

Stílus, igényesség, korrekt árak, vevőbarát felület =  maniaxtreme.hu.

A webáruház folyamatosan újabb és újabb termékeket kínál, a divat hívei kedvükre válogathatnak a vásárlóbarát árú női ruhák között. A ManiaXtreme a saját gyártású SYL márkanevű női divattermékeit, továbbá az import női árukat akciós áron, jó feltételekkel továbbítja a viszonteladóknak is. A netes boltunkban fellelhető női ruha kollekciókat minden héten megújítjuk, bővítve azt a női táska, női cipő és egyéb kiegészítők széles választékával. Mindig tartsa észben: ha női ruhákra vagy kiegészítőkre van szüksége – legyen az alkalmi női ruha, szexi női ruha, elegáns női ruha, miniruha, maxiruha, kötött női ruha, Redial női ruha, SYL női ruha – online boltunk  mindenféle alkalomhoz passzoló ruhás kiegészítőket árul a hetente megújuló termékpalettájával! 

SYL divatruházat nagy választékban a maniaxtreme.hu-n
SYL divatruházat nagy választékban a maniaxtreme.hu-n

Ha a Kedves Partner viszonteladó, és személyesen is meg kívánja tekinteni a ruha kollekciónkat, valamint a nagykereskedésünkben a ruhákból választani is óhajt, abban az esetben örömmel fogadjuk nyitvatartási időben a SYL női divat nagykereskedésünkben.

A saját termékünkkel próbáljuk követni a legújabb divatot és csinos, egyedi, fiatalos női ruhákat Önnek átadni. Célunk, hogy SYL női ruha márkánkat elérhető áron nyújtsuk butik minőséggel, amelyeket mind a kereskedők, mind a fogyasztók kedvelni fognak. A SYL márka jegyében gyártunk női ruhákat, leggingseket, előnyben részesítjük  például a csipkét, a muszlint vagy a kényelmes pamut és viszkóz anyagokat. Imádjuk a különleges szabású, egyedi, vagány női ruhákat, felsőket!

Mivel mi és a partnereink is folyamatosan fejlődnek, gyarapodnak, a növekvő igényeket kielégítendő, nyomtatott mintás, strasszozott ruhákat, nadrágokat is előállítunk.

Ha a legújabb akciókról, női ruhás újdonságokról értesülni kíván, egy percig se habozzon feliratkozni a webáruházunk hírlevelére, amelyből rögtön információt kaphat a vadonatúj kollekcióinkról, illetve mindenféle újdonságról és egyéb fontos hírről!

Nézzen el hozzánk!