2014. szeptember 3., szerda

Bramac cserép

Cserepem logó

A Cserepem webshopban Bramac és Mediterrán termékeket lehet megvásárolni. Tudta-e Ön, hogy a Bramac és Mediterrán termékek kiemelkedően jó minőségűek, és az ár-érték arányuk is kiemelkedő? Az utóbbit vállalkozásunk igyekszik biztosítani. A Bramac termékek immáron egy évszázada adnak lendületet a magyar tetőfedő kultúrának. A tartós, időtálló és szép betoncserepek önmagukban jelképezik a Bramac magyarországi küldetését: a múlt értékeire építve folyamatos fejlesztésekkel és sokoldalú tevékenységgel biztosítani a jövőt. A Bramac termékcsalád számos egyedülálló innovációval rendelkezik. A Nemzetközi csúcstechnológiákat késedelem nélkül vezeti be a magyar piacon, ezzel biztosítva a naprakészséget a hazai építészetben.

Bramac tetőelemek


Néhány népszerű építőanyag, amit portálunkon megtalálhat: bramac reviva tetőcserép, mediterrán tetőcserép, bramac cserép, bramac merito tetőcserép, renova tetőcserép,  bramac római tetőcserép, bramac tartozék, bramac tetőcserép, coppo tetőcserép, danubia tetőcserép, terrán gerinccserép, terrán rundo tetőcserép, terrán sinus tetőcserép, terrán szegőcserép, terrán szellőzőcserép, terrán tetőcserép.

Ha oldalunkon nem találná meg, amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és szívesen segítünk a keresett építőanyag beszerzésében.

A cserepem.hu webshopot megtalálják az interneten a cserepem.hu weblapon, valamint a következő címen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva tartás és a megrendelések kezelése hétfőtől - péntekig 7:30-tól 17:00-ig.


További információ a weblapon: www.cserepem.hu.