2014. szeptember 10., szerda

Call center szolgáltatás - Interswitch.hu

Az Interswitch Kft., mint az Első Magyar Teletitkárnői Szolgálat, egy call center szolgáltatást nyújtó cég. Operátoraink magas szintű követelményrendszernek tesznek eleget, ezeken túl folyamatosan képzéseken vesznek részt. A telefonhívásokat gyorsan, udvariasan és rugalmasan kezelik, mindenkor pontosan végrehajtják a kedves ügyfél utasításait. Dolgozóink mind angolul, mind magyarul folyékonyan társalognak, illetve kezelik a hívásokat.

Interswitch Kft.

Miben tud segíteni a cégünk Önnek és vállalkozásának?
Szolgáltatásainkat ügyfeleink elvárásaihoz igazítottuk legyen az telemarketing szolgáltatás, virtuális asszisztens szolgalat, üzenetközvetítő szolgalat, vagy teljes körű ügyfélkapcsolat.

- Megkönnyítjük titkárnője munkáját, mikor az összes vonal foglalt.
- Vállaljuk találkozóinak megszervezését, és a titkárnői feladatok ellátását.
- Vállalata nevében válaszolunk telefonhívásaira magyarul és angolul.
- Információkat adunk termékeiről, és utasításainak megfelelően rendeléseket veszünk fel.
- Postacímet, faxszolgáltatást és ingyenes zöld számot biztosítunk.

call center


Kik tarthatnak igényt a munkánkra?
Magánszemélyektől a kis és közepes vállalkozásokig, valamint a multinacionális cégekig, mindenki. Az internetes felületünkön még többet megtudhat, részletesebben is olvashat az Interswitch-ről, ráadásul megtekintheti a partnereinket, akik cégünket választották. Garantáljuk, hogy ők már egyetlen ügyfelet, megrendelést és hívást sem vesztenek el. Szívből reméljük, hogy Önt és a cégét is a kedves ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Honlap: interswitch.hu