2014. szeptember 1., hétfő

Repülőtéri parkolók Ferihegyen

A Szabad Parkoló elnevezésű reptéri parkolónk közel 500 gépjármű parkolására alkalmas a Ferihegyi nemzetközi repülőtér mellett, mindössze 4 percre a Ferihegy 2-es termináltól.

Parkolás olcsón Ferihegyen

Az M0 felől érkező vendégeink a 400-as út irányából találnak ránk, az Üllő táblánál rögtön jobbra fordulva, a 2225, Üllő, Pesti út 207. cím alatt vagyunk.
  
Miért válasszon minket? 
  1. Gyors ügyintézés és regisztráció.
  2. Hazautazás előtt üdítővel, kávéval, ásványvízzel vagy teával kínáljuk.
  3. Udvarias, magas színvonalú kiszolgálás, transzfer szolgáltatás.
  4. Gépjármű külső mosás.
  5. Pihenését, nyaralását nyugodtan töltheti, gépkocsijára kutyás biztonsági őrök vigyáznak, éjjellátó berendezés, mozgásérzékelő lézersorompók segítségével.
  6. Igényeknek megfelelő reptéri parkolási lehetőségek akár transzfer nélkül is, már 500 Ft / naptól.

Fedett parkoló Ferihegyen


Biztonságtechnikai intézkedések a Szabad Parkoló területén: a Szabad Parkoló történő behajtáskor az üzemeltető a jogszabályoknak és adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően a parkolás igénybevételéhez szükséges igazolás, bizonyítás, és biztonsági célokra történő adatrögzítést végez. A Szabad Parkoló üzemeltetője gépjármű utas és csomagterében elhelyezett, vagy otthagyott vagyontárgyakat nincs jogában vizsgálnia, ezáltal azokról adat felvételezést nem készít, így az ezekkel kapcsolatos felelősség kizárt. A Szabad Parkoló üzemeltetője nem vállal felelősséget a gépjármű csomag és utasterében hagyott vagyontárgyakért, audit-videó, vagy telekommunikációs, navigációs és egyéb berendezésekért. A parkoló járműben üzemanyagon kívül más tűz, és robbanásveszélyes, valamint élő állat, közegészségügyileg kockázatos szer, vegyszer, romlandó, mérgező, sugárzó és egyéb ártalmas anyag, bármilyen olyan tárgy, melynek birtoklását jogszabály tiltja, nem tárolható. Amennyiben ennek gyanúja felmerül, úgy a Szabad Parkoló üzemeltetője értesíti a hatóságot és továbbiakban a hatóság rendelkezése szerint jár el. Ennek megszegéséből keletkező esetleges károkért a Szabad Parkoló üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, a károk megfizetése az ügyfelet terheli.

Szabad Parkoló


Amennyiben szeretné gépjárművét biztonságban tudni, miközben utazik, a Szabad Parkolóban ezt megteheti. Bővebb információt weblapunkon találnak: szabadparkolo.hu!